Het aanvragen van een account is kosteloos. Door middel van deze link kunt u kosteloos een account bij ons aanvragen. Klik hiervoor op 'account aanmaken'. Hier moet u al uw NAW-gegevens invullen. Een gebruikersnaam en wachtwoord mag u zelf bedenken. U ontvangt dan via het door u opgegeven e-mailadres een link waarmee u uw aanvraag voor uw account bevestigt. U moet dit binnen 24 uur te doen. Na uw bevestiging kunt u direct inloggen en zich inschrijven voor de proeftoetsen en examens.