Om in te schrijven voor een examen (of proeftoets) dient u in het bezit te zijn van een account. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u deze aanmaken via onze website.

Indien u nog geen account hebt, kunt u deze eenvoudig aanmaken door op ‘maak nieuw account’ te klikken.

Een examen boeken kan via onze webshop. In de webshop kunt u zoeken op de naam van het examen of via een categorie de examens filteren. U selecteert het juiste examen en klikt op ‘Examen boeken’. In de volgende stap kiest u een gewenste examendatum en locatie en vervolgens selecteert u, indien nodig, uw opleider. Klik vervolgens op ‘Afrekenen’ om het boekingsproces te vervolgen.

Zodra uw boeking definitief is, ontvangt u via de mail een bevestiging en uw oproep voor het examen.