Wanneer u een account bij ons hebt en ingelogd bent, kunt u een aanvraag indienen voor registratie in het A-RMT of K-RMT register. Dit doet u door naar het kopje "Registers" te gaan. Hier kunt u zonodig ook bestanden toevoegen, zodat wij kunnen beoordelen of u  in aanmerking komt voor registratie. (bijv. behaalde, relevante diploma's). Wanneer uw aanvraag goedgekeurd wordt, ontvangt u van ons een bevestigings e-mail met een activatielink. Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden en klikt op deze activatielink, staat u direct in het register.