U schrijft zich uit voor het A-RMT of K-RMT register via uw account. Om bij uw registeroverzicht te komen dient u in te loggen. Na inloggen beweegt u uw muis rechtsboven op ‘Uw account’. Er verschijnt een donkergrijs menu. In dit menu klikt u onder ‘Registers’ op ‘Overzicht’. U ziet daar in welke registers u staat ingeschreven. Klik vervolgens op het register waar u staat ingeschreven. Klik daarna op klik hier voor meer details over deze inschrijving. U krijgt dan een overzicht met alle details van uw inschrijving. Klik onderaan dit overzicht op wijzigen. Uitschrijven doet u door bij uw registeroverzicht het vakje ‘niet verlengen’ of ‘direct uitschrijven’ aan te vinken. Bij ‘niet verlengen’ loopt de registratie door tot het einde van de huidige looptijd en bij ‘direct uitschrijving’ zal de uitschrijving direct plaatsvinden. Er vindt geen restitutie van het verlengingsgeld plaats.